La L'ESCOLA DE CINEMA RIURAU DE XÀBIA va néixer fa tres anys amb el principal objectiu de proporcionar una alfabetització audiovisual accessible a tota la gent de la comarca, aprendre cinema i dotar de les competències necessàries per crear realitzacions audiovisuals de qualitat.

Avui dia a l’escola hi ha dos cursos, més un tercer d’especialització en els quals professors provinents de l’àmbit universitari i artístic imparteixen tallers teòrics i pràctics d’il·luminació, muntatge, so, fotografia, història del cinema o guió, entre uns altres. Des del primer curs, els alumnes aprenen a controlar un aspecte summament important, que és saber utilitzar recursos de continuïtat essencials per desenvolupar els seus propis curts amb qualitat.

Un altre dels principals objectius d’aquesta escola és que els alumnes puguin presentar els seus projectes en la mostra internacional de curtmetratges que s'organitza cada any i que està composta per les categories principals de Ficció i Film de Dansa.

El RIURAU FILM FESTIVAL (RRFF) va néixer en 2012 amb la voluntat d’oferir un espai de trobada, difusió, desenvolupament i competència a realitzadors de curtmetratges de tot el món. El Festival està organitzat per l'ESCOLA DE CINEMA RIURAU DE XÀBIA i el CENTRI COREOGRÁFIC de Dènia.Inscriu-te a l'escola de cinema

Oberta la convocatòria per al curs 2017/2018 (Xàbia). Apunta't ací